Partnerbook

Verkkopalvelussa on mukana nelisensataa yritystä, joiden koko vaihtelee yhden hengen yrityksistä satoja ihmisiä työllistäviin suuryrityksiin. Muun muassa Ruotsin valtion omistaman LKAB:n tarjouspyynnöt päivittyvät Partnerbookin etusivulle. Ajankohtaiset tarjouspyynnöt tulevat etusivulle RSS-syötteinä. Siinä näkyvät eri toimijoiden sekä käynnissä olevat hankinnat ja projektit että myös suunnitellut hankinnat.

Partnerbook-verkkopalvelu perustuu aitoon verkostoitumiseen osoitteessa partnerbook.fi, jossa yritykset ja yhteisöt pääsevät sekä tarjoamaan että etsimään itselleen sopivia palveluita reaaliajassa.

Kaikki rekisteröityneet yritykset voivat luoda Partnerbookissa profiilin, hakea kumppaneita ideoiden ympärille, jättää tarjouspyyntöjä, osallistua keskusteluihin, rekrytoida osaajia ja tiedottaa tapahtumistaan.

Partnerbook kehittyy jatkuvasti ja se on täysin ainutlaatuinen palvelu, jonka yhtenä valttina on käyttäjäystävällisyys. Sivut ovat selkeät ja informatiiviset, ja yritysten on helppo etsiä yhdestä osoitteesta itselle sopivaa kontaktia. Lisäksi palvelua voi käyttää tabletilla tai älypuhelimella periaatteella missä ja milloin tahansa.

Verkkopalvelu tarjoaa kohtaamispaikan ohella mahdollisuuden yhteisiin markkinointiprojekteihin sekä tutkimus- ja kehityshankkeisiin. Nämä kaikki ovat yritysten kannalta hyviä tilaisuuksia saada positiivista näkyvyyttä etenkin haastavien talousnäkymien valossa. Varsinkin suurten toimijoiden on vaivatonta löytää Partnerbookin kautta kerralla enemmän osaavia palveluntarjoajia. Partnerbookin tarjoamat mahdollisuudet korostuvat suurhankkeissa, sillä pienemmille yrityksille tarjoutuu tilaisuus etsiä yhteistyökumppaneita.

Digipoliksessa vuodesta 2009 kehitetty Partnerbook on tiiviissä yhteistyössä yritysten ja yhteisöjen kanssa. Sitä on saatujen käyttäjäkokemusten pohjalta parannettu vastaamaan aikaisempaa tehokkaammin organisaatioiden tarpeisiin.

Yhteystiedot

Jari Kurri
Partnerbook sales manager
Tietokatu 6 94600 Kemi
Puh. +358 40 159 2188
Email: jari.kurri@digipolis.fi
www.partnerbook.fiPartnerbook on yritysten kanssa yhteistyössä kehitetty yritysten verkostoitumista ja markkinointia edistävä työkalu.

Partnerbookin avulla yritykset pystyvät tuomaan esille omaa osaamistaan ja palveluitaan niin uusille kuin jo olemassa oleville asiakkailleen. Partnerbook tarjoaa myös mahdollisuuden hakea sopivia kumppaneita oman liiketoiminnan edistämiseen. Palveluun rekisteröityneet organisaatiot voivat mm. luoda yritysprofiilin, jättää tarjouspyyntöjä, osallistua keskusteluihin, hakea kumppaneita ideoiden ympärille ja tiedottaa tapahtumistaan.

Partnerbook tarjoaa kanavan:

 • Kumppaneiden ja palvelujen hakemiseen ideasta liiketoimintaan
 • Yhteisten markkinointiprojektien toteuttamiseen
 • Yhteisten tutkimus- ja kehitysprojektien toteuttamiseen
 • Yhteisten koulutushankkeiden toteuttamiseen
 • Yhteisten palvelukonseptien tuottamiseen
 • Hakea yhteismitallista tietoa kumppaneista avainsanojen avulla, esim. laatu-/teollisuusstandardien ja osaamisalueiden mukaan
 • Uusien osaajien rekrytointiin ja kehittämiseen
  Palvelujen tarjoamiseen
 • Teollisten, innovaatiopalvelujen ja arkipäivän palvelujen löytämiseen yhdestä osoitteesta
 • Tiedonsaantiin alueelle muuttaville yrityksille, osaajille ja opiskelijoille

Liitteet