AISPRO Oy

Jääsalontie 14, 90400 Oulu

AISPRO:n erityisosaamisalueisiin kuuluvat teollisuuden konsultointi- ja suunnittelupalvelut. Monipuolinen asiakaskuntamme koostuu eri teollisuuden alojen suuryrityksistä ja pk-yrityksistä. Vahvuutemme on osaava henkilökunta, joka toimii lähellä asiakasta tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pystyy näin luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita. Kehitämme ja räätälöimme ratkaisuja asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin. Kasvava organisaatiomme toimii osoitteessa Limingantulli, Oulu.

Meille asiakkaiden kuunteleminen ja heidän tarpeidensa ymmärtäminen muodostavat pitkäaikaisen ja onnistuneen yhteistyön perustan. Valitsemme jokaiseen asiakasprojektiin asiakkaan tarpeita vastaavan asiantuntijan tai muodostamme projektitiimin, jonka osaamisessa yhdistyvät vahva toimiala- ja toimintaympäristötuntemus sekä eri osaamisalueidemme syvällinen tuntemus.

AISPRO tuottaa automaatiosuunnittelu-, instrumentointi- ja sähkösuunnittelu, projektointi sekä tukipalveluita asiakkaiden toimintojen eri vaiheisiin. Haluamme vastata erilaisten asiakkuuksien monipuolisiin tarpeisiin ja tuotammekin palveluita seuraaville toimialoille:

- Metalliteollisuus
- Kemianteollisuus
- Paperi- ja selluloosateollisuus
- Kaivostoiminta
- Sähkön ja kaukolämmön tuotanto
- Materiaalin käsittely
Contact persons:

Kari Kortesalmi

Ota yhteyttä

+358 50 439 9595

Yrityksen tiedot

Y-tunnus 2388318-4

Teollisuus

Avainsanat