Arctic Coders Oy

Tietokatu 6, 94600 Kemi

Arctic Coders Oy on vuonna 2007 perustettu ohjelmistotalo. Arctic Coders Oy kehittää ja myy kappaleautomaatioon tarkoitettuja Zoom-konenäköjärjestelmätuotteita.

OHJELMISTOKEHITYSPALVELUT
Tarjoamme ohjelmistokehityspalveluita ja IT-alan osaamista joustavasti asiakkaidemme käyttöön. Tyypillisimmät toimeksiantomme liittyvät erilaisten liiketoiminnan- ja tuotannonohjausjärjestelmien kehittämiseen. Toteutustekniikoiden osalta meillä on osaamista Web-pohjaisista sovelluksista teollisuusautomaatioratkaisuihin.

KONENÄKÖJÄRJESTELMIEN KEHITYSPALVELUT
Valmiiden konenäköjärjestelmätuotteidemme lisäksi tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin konenäköjärjestelmien käyttöönottoon ja räätälöintiin liittyvää osaamista. Avustamme asiakkaitamme myös konenäköjärjestelmiä hyödyntävien sovellusten suunnittelussa ja toteuttamisessa.

TEOLLISUUSROBOTTIEN OHJELMOINTIPALVELUT
Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin teollisuusrobottien ohjelmointipalveluita. Olemme erikoistuneet kehittyneiden CAM-ohjelmistojen suunnitteluun, joiden avulla teollisuusrobotit, automaatio, mekaniikka, konenäköjärjestelmät ja ohjelmisto liitetään saumattomasti yhteen toiminnallisesti.

SULAUTTUJEN JÄRJESTELMIEN KEHITTÄMISPALVELUT
Tarjoamme asiakkaillemme sulautettujen järjestelmien suunnittelupalveluita. Toteutamme toimeksiannot tarvittaessa ideasta toimivaan laitteeseen tai voimme ottaa osavastuun asiakkaan tuotekehitysprojektista. Meillä on erityisosaamista mm. lyhyen kantaman langattomista tekniikoista.
Contact persons:

Raimo Pyyny

Ota yhteyttä

044 320 3333

Yrityksen tiedot

Y-tunnus 2091516-0

Teollisuus

Avainsanat